My Walldecor by Fujifilm

MY MODERN PANELS

Geef je huis een heel eigen accent.

Omring jij je ook graag door mooie dingen? Laat je passie voor design nog meer tot uiting komen – met MY MODERN PANELS van my WALL DECOR van Fujifilm. Neem maar afscheid van stereotype en gewone posters en geef je huis een heel eigen accent.

"Stijl is heel persoonlijk. Daarom bestaat er voor muurdecoratie ook geen pasklare oplossing. Bij Fuji beseffen we dat maar al te goed: hier vindt iedereen het perfecte product voor zijn vier muren, en kan dat naar eigen persoonlijke smaak vormgeven."

MANFRED RAU Directeur Marketing
FUJIFILM Imaging Products & Solutions Duitsland

MY MODERN PANELS

Maak van je foto’s echte blikvangers – met de hoogwaardige oppervlakken van MY MODERN PANELS geef je je foto’s een elegante, zuivere look!

Rechtstreeks drukken op aluminium
Dankzij de metaalachtige glans en de geborstelde oppervlaktestructuur krijgen foto’s die digitaal op aluminium geprint worden een uitzonderlijk diepte-effect.
Rechtstreeks drukken op plexiglas
Foto’s die rechtstreeks op plexiglas worden afgedrukt, zijn effen, glanzend en transparant. Dankzij het hoogwaardige materiaal wordt het effect nog versterkt.
Fine Art Metal-paneel
Op aluminium afdrukken met inkt op waterbasis? Met het Fine Art Metal-paneel is het mogelijk – in de hoogste kwaliteit en met aandacht voor detail.
Pinboard
Perfect voor een creatieve muurdecoratie: Met het pinboard maak je een collage van je favoriete foto’s.
Laat je creativiteit de vrije loop.

MY CLASSIC CANVAS