My Walldecor by Fujifilm

MY STYLISH FRAMES

Combineer klassiek met modern.

Combineer klassiek met modern en zorg voor afwisseling aan de muur, dankzij je fotoherinneringen in verschillende kaders en vormen. Laat je creativiteit de vrije loop en haal met MY STYLISH FRAMES van my WALL DECOR van Fujifilm het kosmopolitisch urban-chicgevoel bij jou in huis!

"Ik vind het geweldig om de wereld rond te reizen en foto’s van de plaatselijke cultuur en het landschap te maken. Dankzij de verschillende hoogwaardige muurdecoratieproducten van Fujifilm geniet ik thuis nog iedere dag na van de kleurrijke en emotionele momenten."

NICOLE SAUVAGEOD Marktontwikkelingscoördinator, Europese marketing Photo Imaging, Productafdeling Photo Imaging, FUJIFILM

MY STYLISH FRAMES

Trek de aandacht met mooie fotokaders: ontdek het perfecte kader voor je foto en maak er een echte blikvanger van!

GAP FRAME
Een fotobox van echt hout, met een schaduwvoeg en een uniek diepte-effect: dat is de GAP Frame van FUJIFILM. Een creatief kadersysteem waarmee je je foto’s in een indrukwekkende muurdecoratie verandert.
EZ FRAME / EZ FRAME PRO
Licht en tegelijk stabiel, stevig vastgeklemd en van hoge kwaliteit: dat zijn de individueel afgedrukte canvassen met de slimme kadersystemen EZ Frame en EZ Frame Pro. Twee nieuwigheden, een doel: puur fotoplezier.
Combineer klassiek met modern.

MY STYLISH FRAMES